Nieuws 5 oktober: nominatie Viva400 en achter de schermen bij Bredase Volksverhalen

 

Terwijl we wachten, wachten, wachten tot het eindelijk 23 oktober is en we het boek  op de post mogen gaan doen, gebeurt er heel wat achter de schermen bij Bredase Volksverhalen. Allereerst het belangrijkste nieuws: illustrator Melanie Drent, die jouw boek voorziet van 22 illustraties, heeft vandaag te horen gekregen dat ze bij de selectie zit van de Viva 400 (hiep hiep hiep)! Met behulp van het  verzamelen van stemmen probeert ze op nummer één te komen. Vind jij ook dat deze Bredase moet winnen? Stem dan op Mel via de volgende link: https://www.viva.nl/viva400/business-creatie/#melanie-drent en ze zal je eeuwig dankbaar zijn! 

 

Verder zijn we momenteel met nog veel meer toffe dingen bezig:

- Vorige week werd de promotiefolder ontworpen (zie foto)

- We bestelden na een uitgebreide selectieprocedure 1000 enveloppen (we willen zeker weten dat jouw boek onbeschadigd op de deurmat valt) 

- De adresstickers zijn gedrukt 

- Er werd een standaard ontworpen voor de boekhandels (zo kan het boek shinen op de toonbank van o.a. boekhandel Vives, Van Kemenade, Libris en de Vrije Boekhandel)

- We brachten een bezoekje aan drukkerij Roggeband om de papiersoort uit te zoeken voor de ansichtkaarten (de keuze is gevallen op de papiersoort Munken) en we ontvingen het eerste exemplaar van de ansichtkaart. Uiteraard werd deze meteen in een lijstje gedaan en zie hieronder het resulaat

Het wordt in ieder geval een ansichtkaart die je eerder in zou willen lijsten dan dat je hem verstuurt naar een ander! 

 

Tot zover de nieuwsupdate, we houden je op de hoogte!