Nieuws 22 oktober: het is er, het is er! 

 

Eindelijk is het boek binnen. Wat fijn om te mogen mededelen dat het binnen een week op je deurmat valt. Het boek overtreft al mijn verwachtingen en hopelijk ook de jouwe. Het lijkt hier in huis wel een postkantoor, want de komende dagen doen wij tegen de 1000 boeken op de post. 

Allereerst bezorgen wij bij jullie (donateurs) en daarna verzenden we al de boeken die verkocht zijn tijdens de pre sale. De 'gewone' verkoop is nu gestart en de pre sale kwam gisteren tot een einde.

Wij zijn erg benieuwd wat je ervan vindt, dus laat het ons weten via de social media (ofja, via iedere andere route mag ook) zodra het op je deurmat is gevallen. Deel je een foto van je post op de social media + een verwijzing naar de webshop www.bredasevolksverhalen.nl/webshop, dan zal dat de verkoop stimuleren en daar help je ons enorm mee! 

Gaat er iets mis met je bestelling? Daar gaan we natuurlijk niet vanuit, maar al het werk is met mensenhanden verricht. Daarom wil ik graag nog even mededelen dat je gewoon contact op kunt nemen als er iets niet in orde is via info@bredasevolksverhalen.nl. 

This is not the end, want vanaf februari beginnen we met een nieuw project. We zullen je daarvan op de hoogte houden. 

Heel erg bedankt voor je betrokkenheid en we spreken elkaar snel weer!