In de wachtrij bij de boekbinder... :/

 

Na al het fijne en na alle voorspoed helaas tijd voor vervelend nieuws: wij staan in de wachtrij bij de boekbinder, dus het boek kan niet op tijd (laatste week van september was de afspraak) bij jou afgeleverd worden. 

Tijdens corona heeft blijkbaar half Nederland een boek geschreven. Veel onvoltooide manuscripten zijn door de overvloed aan thuistijd die de lockdown opleverde in een mum van tijd voltooid  en iedereen wil zijn boek ineens ruim voor de feestdagen gedrukt hebben, met als gevolg: wie het eerst komt, wie het eerst maalt... 

Wij vonden het wel zo netjes om je even op de hoogte te stellen van het feit dat het boek twee a drie weken later pas bij je op de deurmat valt. 

 

Voor ons een prima leermoment (we doen dit voor het eerst), maar voor jou als donateur natuurlijk niet het beste nieuws dat je kunt krijgen. We hopen dat het je niet al te boos maakt, maar we begrijpen het als je ondanks onze openheid met vragen blijft zitten. Je kunt ons altijd bereiken via de mail (info@bredasevolksverhalen.nl), via Instagram en via de Facebook van Bredase Volksverhalen. 

 

Onze excuses voor het ongemak en we houden je op de hoogte!