Foto van de proefdruk van de omslag van het boek

 

Update! 

 

Dit was echt een prachtige week voor Bredase Volksverhalen!

Allereerst ging vandaag om 20.00 uur de webshop online voor de voorverkoop. Vanaf vandaag kunnen mensen het boek al bestellen. Wat ik wel belangrijk vind om hier even bij te vermelden: donateurs gaan voor (en zo heb ik het ook naar buiten gebracht via de media) en dat betekent dat jullie uiteraard nog steeds de eerste zijn bij wie het boek over Breda op de deurmat valt. Pas als jullie het ontvangen hebben, wordt de volgende ronde klaargemaakt voor verzending. 

Heb jij spijt dat je niet meerdere boeken hebt besteld of wil je graag nog een exemplaar bestellen omdat je de blits wil maken als cadeaukoning tijdens de feestdagen? Natuurlijk kun je meer bestellen via de volgende link: www.bredasevolksverhalen.nl/webshop

 

Het volgende nieuws is ook groots! Ik ontving de proefdruk van de omslag van het boek. Ik heb deze zo goed mogelijk op beeld voor je vast proberen te leggen, maar het is heel lastig om gouddruk duidelijk zichtbaar te maken op een foto  (vandaar ook het hoge huis-tuin-en-keukengehalte van de achtergrond). 

 

Voor nu geldt: wachten, wachten, wachten. Op de illustrator en op de drukker. We keep you posted! 

 

Groetjes, 

 

Naomi