Een deel van één van de illustraties bij het verhaal van de Nassaus en het ontstaan van Breda,  door Melanie Drent 

Nieuws 13 september: kortingscode en de laatste loodjes 

 

Morgen is het dan zover: dan kan grafisch vormgever Joost van Dorst het 'totaalplaatje' eindelijk naar de drukker sturen. Het enige wat wij dan nog kunnen doen is wachten, wachten, wachten! 

Deze week maakte Melanie Drent de allerlaatste illustratie af en dat is er één van NAC. Ook ontwierp zij de drie ansichtkaarten, die je waarschijnlijk liever zelf zou willen houden dan dat je ze naar iemand opstuurt. 

 

Nog steeds zijn wij je enorm dankbaar dat dit boek er mag komen. Dankzij jou is het nu al een succes. De pre-sale loopt namelijk enorm goed en volgende week verschijnt er een artikel in BN de Stem over Bredase Volksverhalen. 

Donateurs blijven bij ons een streepje voor hebben en wij plaatsen jou dan ook echt op een voetstuk. Daarom hebben we besloten je 15 procent korting te geven als je nog een exemplaar bestelt (alvast een cadeau voor de feestdagen?). Bestel je via de webshop, voer dan de kortingscode DONATEURSBEDANKT in en de 15 procent worden automatisch van het totaalbedrag afgehaald. Wees er wel snel bij, want de korting is maar een week geldig.  

 

De webshop kun je vinden via het menu op deze website, of surf naar www.bredasevolksverhalen.nl/webshop 

 

We houden je op de hoogte!